Results 1 to 5 of 5

Thread: About Samba Zimlet

  1. #1
    cluster3 is offline Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    5

    Default About Samba Zimlet

    Hello All,

    Please note that zimbra_samba zimlet is not working properly in Internet Explorer.

    When you deploy it in the admin ui, posix and samba zimlets disappear without any reason.

    Many thanks,

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    It would help if you gave some better description of what the problem actually is and which version of Zimbra you're using? What about Firefox, does it occur with that? Have you followed the instructions in the wiki for setting up Samba on the Zimbra server? Do you see any errors in the log files?

    This is also in the wrong forum, I'll move it to the correct one.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    cluster3 is offline Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    5

    Default

    Hi Phoenix, thanks for your patience, I 've just updated my profile.

    This is what I am talking about



    btw, The logs don't show any error when I deploy both zimlets.

    Cheers

  4. #4
    mackoftrack's Avatar
    mackoftrack is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    6

    Default

    I have the same issue. This bug has been present since ZCS 6.0 I believe.

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by mackoftrack View Post
    I have the same issue. This bug has been present since ZCS 6.0 I believe.
    I guess you'll be pleased to know someone filed a bug report & Product Portal for it's inclusion in an upcoming release.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 03-05-2010, 01:13 AM
  2. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  3. Samba and POSIX undeploy problem
    By catnipper in forum Zimlets
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2009, 10:51 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-26-2009, 12:35 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •