Results 1 to 4 of 4

Thread: zimbraCOSId for delegated admin

  1. #1
    Mr. Alone is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default zimbraCOSId for delegated admin

    Hello.

    I have a problem with delegated admin in Zimbra Release 6.0.4_GA_2038.RHEL5_64_20091214174341 CentOS5_64 NETWORK edition.

    The problem is, that my delegated domain admin can't select "Account Type"(zimbraCOSId) for new users. There is grey line with "auto" checkbox selected. But, if I create an account under global admin account, and select correct COSId, then I can change it under delegated domain admin. I set permissions for my delegated admin:
    + listCOS
    + getCOS
    + assignCOS
    + set.account.zimbraCOSId for my domain
    + get.domain.zimbraDomainDefaultCOSId

    Also, if I create user under global admin account, then I can see some kind of "zimbraCOSId: blabla-blabla-blabla-blabla-blablabla" after "zmprov ga test@mydomain", but if I create user under delegated admin, then I can't see this attr.

    So, my question is - how can I fix this, and what should I add in "Configure Grants" for my delegated admin?

    Thanks.
    Last edited by Mr. Alone; 01-06-2010 at 03:46 PM.

  2. #2
    sugiggs is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    99
    Rep Power
    5

  3. #3
    qseb is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    France
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default

    same problem for me
    If you assign a cos to an user, then domain admins can change its cos.

  4. #4
    awe
    awe is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default Zimbra 7 - Delgeation Admin - COS set

    HI,
    This thread is old but with the new zimbra i have the same problem! So did anybody resolve this problem?

    Kind regards
    Andreas

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-05-2009, 11:50 PM
  2. Disabling 'view mailbox' in admin console
    By tslosek in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2008, 08:36 AM
  3. Silly mistake -- now cant log into admin console
    By animasana in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 07-05-2007, 04:00 AM
  4. How do I set Admin password?
    By sjames in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-24-2006, 04:01 PM
  5. Zimbra refuses to auth admin.
    By alexbsa in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2005, 12:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •