Results 1 to 2 of 2

Thread: backup space issue after migration to 6.0.2

  1. #1
    maumar is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Small village in the center of Italy
    Posts
    350
    Rep Power
    8

    Default backup space issue after migration to 6.0.2

    I have following issue by the time i migrated from 5.0.18 to 6.0.2.
    The /opt/zimbra/backup is an nfs mount.
    This a CentOS release 5.3 (Final), 2.6.18-128.el5

    Code:
    root@zimbra ~ ]# df -h
    Filesystem         Dimens. Usati Disp. Uso% Montato su
    /dev/sda2             4,8G  2,2G  2,4G  49% /
    /dev/sdb1             126G  100G   21G  84% /opt
    /dev/sda1              99M   12M   83M  12% /boot
    tmpfs                 1,5G     0  1,5G   0% /dev/shm
    192.168.x.x:/opt     276G  191G   72G  73% /opt/zimbra/backup
    
    
    ls -lat /opt/zimbra/backup/sessions/
    totale 52
    drwxr-x--- 13 zimbra zimbra 4096  6 gen 01:09 .
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096  6 gen 01:09 incr-20100106.000008.356
    drwxr-xr-x  5 zimbra zimbra 4096  6 gen 00:09 ..
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096  5 gen 01:09 incr-20100105.000009.055
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096  4 gen 01:08 incr-20100104.000009.033
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096  3 gen 01:08 incr-20100103.000009.053
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096  2 gen 06:06 full-20100102.000007.799
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096  1 gen 01:07 incr-20100101.000008.356
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096 31 dic 01:06 incr-20091231.000007.888
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096 30 dic 01:06 incr-20091230.000007.133
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096 29 dic 01:06 incr-20091229.000008.390
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096 28 dic 01:05 incr-20091228.000009.470
    drwxr-x---  6 zimbra zimbra 4096 27 dic 05:39 full-20091227.000008.592
    
     du -s -h /opt/zimbra/store/
    94G     /opt/zimbra/store/
    Store does take 94 G, backup is 191G, with 2 full backup.

    Each full backup takes the same space, hard linking seems not working at all so.

    As far as I can remember, with 5.0.18 I have never ever had such issues. Am I wrong?
    What I am missing?

  2. #2
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,322
    Rep Power
    13

    Default

    Read the release notes.

    And search the forum, there are several threads about this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Backup proccess issue
    By darkglobe in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-26-2010, 07:06 AM
  2. Proofing Modified Backup Script
    By dkbk in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2009, 12:52 PM
  3. zimbra opesource Backup Script Problem!
    By tashi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-2009, 11:49 PM
  4. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  5. Issue with full backup
    By riccadus in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-13-2008, 10:28 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •