Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: [SOLVED] Logger not working Properly

  1. #11
    swrightsls is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Shawnigan Lake, BC, Canada
    Posts
    66
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Tripple View Post
    It does now but before it didn't I guess.
    The one below does, but I cannot find a link to it from anywhere on my "User CP", only an Edit Profile Picture...

    http://www.zimbra.com/forums/profile.php?do=editprofile
    Release 7.1.4_GA_2555.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition, Patch 7.1.4_P1

  2. #12
    Tripple is offline Elite Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    304
    Rep Power
    6

    Default

    It's been like that for a long time. No idea why.

  3. #13
    swrightsls is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Shawnigan Lake, BC, Canada
    Posts
    66
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Tripple View Post
    It's been like that for a long time. No idea why.
    Ok, thanks. And I found the post I was searching for on how to put the version info into your profile:

    Don't forget to update your profile with version info


    But I still have a broken logger gui....
    <edit>
    Turns out an /etc/init.d/rsyslog restart fixed it.
    Last edited by swrightsls; 03-27-2012 at 01:56 PM.
    Release 7.1.4_GA_2555.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition, Patch 7.1.4_P1

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Logger not working
    By fsoares in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-10-2009, 10:37 AM
  2. [SOLVED] Logger not working after install zcs
    By opc31199 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2009, 10:53 AM
  3. Can't get logger working
    By litkaj in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 12-11-2007, 10:04 AM
  4. Ubuntu VServer logger not working
    By cshepherd in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-14-2006, 03:33 AM
  5. Logger not working in 4.0 RC1
    By jdell in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 08-24-2006, 07:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •