Results 1 to 7 of 7

Thread: Text body and attachment strip

  1. #1
    rajeshkodali is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hyderabad, India
    Posts
    96
    Rep Power
    7

    Default Text body and attachment strip

    Hi,

    I am facing this problem from a long time with different versions of Zimbra. I had this problem with 5 so I upgraded to 6.0.2 but still the problem remains.

    I have read that amavisd causes few problems. So disabled it and I am using an other anti-spam he problem doesn't look to die.

    I have researched all the logs but I could see nothing unusual in both /var/log/zimbra.log and /opt/zimbra/log/mailbox.log

    I have also seen in few forums that this is a bug in postfix. What should I do to get this resolved.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by rajeshkodali View Post
    I have also seen in few forums that this is a bug in postfix. What should I do to get this resolved.
    Without some information on what, exactly, your problem is it's difficult to give an answer. You should know by now that the procedure for fixing problems in Zimbra is to file a report in bugzilla.

    Please update your forum profile with your currently installed version of Zimbra:

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    rajeshkodali is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hyderabad, India
    Posts
    96
    Rep Power
    7

    Default zimbra version

    Release 6.0.1_GA_1816.RHEL4_20090911162108 CentOS4 FOSS edition.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by rajeshkodali View Post
    Release 6.0.1_GA_1816.RHEL4_20090911162108 CentOS4 FOSS edition.
    I asked you to update your forum profile, putting it here means we have to ask you every time what version you're running.

    What about some information on your problem?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    rajeshkodali is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hyderabad, India
    Posts
    96
    Rep Power
    7

    Default info

    Hi,

    I use multiple versions of Zimbra as I maintain 10-15 installations across India with flavours both on debian and Redhat/CentOS.

    Stripping on messages or attachments occur in all the flavours but happens in one in thousands.

    I am only putting my issue in the forum to see if it happens with any of our community members.

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by rajeshkodali View Post
    Hi,

    I use multiple versions of Zimbra as I maintain 10-15 installations across India with flavours both on debian and Redhat/CentOS.

    Stripping on messages or attachments occur in all the flavours but happens in one in thousands.

    I am only putting my issue in the forum to see if it happens with any of our community members.
    Well, you need to give some details of what type of attachments and which versions of Zimbra this happens on and whether this is in the Web UI or fat clients.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    rajeshkodali is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Hyderabad, India
    Posts
    96
    Rep Power
    7

    Default details

    Hi,

    It happens with office files in common. And also the mail body gets truncated in few cases. As I have mentioned previously it happens to only few mails. And if the mail is resent is comes in full.

    It happens with 6.0.2 GA. As I have mentioned it is quite there from 5.0.13 to till date.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. including a text file within the body of an e-mail
    By ron4adams in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2009, 01:18 PM
  2. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  3. Message with attachment but no other body text appear zombied
    By barrywiggins in forum Zimbra Mobile
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2007, 02:11 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 03-24-2007, 11:52 AM
  5. what's the attachment filename charset?
    By crossany in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 06-15-2006, 11:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •