Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: upgrade 6.0.2 > 6.0.4 - 0 byte long attachments

  1. #21
    drenton is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    6

    Default

    We are having the same problem now on 6.0.4 64bit FOSS RHEL5. It worked fine with 5.0.18 64bit FOSS RHEL5.

    Right now we are showing the original message and extracting the winmail.dat portion, running it through a Base64 decoder ( Base64 Decoder ) , and using Winmail Reader to view it. ( Winmail.dat Reader - Free winmail.dat converter to open files sent by Outlook and Outlook Express )

  2. #22
    danielw is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24
    Rep Power
    6

    Default

    Same problem here after upgrading to 6.0.4.

    For now, ask the sender to send the e-mail with the attachement as plain text.

    How to change in outlook?

    First make sure your global setting is set to use Plain Text or HTML:

    1. In Outlook, select Tools > Options.
    2. The Options dialog box appears. Select the Mail Format tab.
    3. Under the Message Format heading, change Compose in this message format to Plain Text or HTML.
    4. Click OK.

    Next, make sure that the user who received the winmail.dat file is set for Plain Text or HTML messages:

    1. If the user is in the Senderís contacts:
    2. In Outlook, open the Contacts folder.
    3. Open the record of the person who receives winmail.dat attachments.
    4. Double click the receiver's email address.
    5. The Email Properties dialog box will appear. Change Internet format to Let Outlook decide the best sending format. This will cause Outlook to use the global setting.
    6. Click OK.

    If the user is not in the Senderís contacts:

    1. In Outlook, create a new message.
    2. In the To field type in the email address of the user receiving the winmail.dat attachments, then hit the tab key. If Outlook doesnít automatically put a black underline under the name, click the Check Names button.
    3. Double click the receiver's email address.
    4. The Email Properties dialog box will appear. Change Internet format to Let Outlook decide the best sending format. This will cause Outlook to use the global setting.
    5. Click OK.
    Kind regards,
    DaniŽl Westhoek

  3. #23
    andydread is offline Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    14
    Rep Power
    8

    Default Happening more often

    This is happening on every 6.04 server I have deployed right now. Is there anything we can do on the server side to work around this issue. Whats strange is that it happens sometimes to specific users. One message went to 3 people on the same server and 2 of them could open it fine. On user couldn't.

  4. #24
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by andydread View Post
    This is happening on every 6.04 server I have deployed right now. Is there anything we can do on the server side to work around this issue. Whats strange is that it happens sometimes to specific users. One message went to 3 people on the same server and 2 of them could open it fine. On user couldn't.
    Details in the bug report I mentioned earlier in this thread and the Product Portal.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #25
    fairalbion is offline Starter Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Details in the bug report I mentioned earlier in this thread and the Product Portal.
    Bill, I see in the bug report that this is fixed in 6.0.6. Do you have an anticipated date for the release of 6.0.6? We'd like to set our users' expectations.
    Regards.
    Last edited by fairalbion; 03-18-2010 at 10:20 AM.

  6. #26
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by fairalbion View Post
    Bill, I see in the bug report that this is fixed in 6.0.6. Do you have an anticipated date for the release of 6.0.6? We'd like to set our users' expectations.
    Regards.
    You'll always find the targeted release dates in the product port via the link in my last post but it currently scheduled for the 29-03-2010
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How To Upgrade From Release 6.0.2 to 6.0.4
    By spectra in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2009, 12:41 AM
  2. Upgrade to 6.0.2 advice
    By sadams@bigrocksports.com in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 7
    Last Post: 10-27-2009, 09:42 AM
  3. [SOLVED] Upgrade path Debian 4 -> 5 and Zimbra 5 -> 6
    By superboer12 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 09-17-2009, 03:08 AM
  4. fc4 zcs-3.0.1 -> 3.1 upgrade worked great.. almost
    By keyhman in forum Installation
    Replies: 29
    Last Post: 09-29-2006, 11:06 AM
  5. M1 -> M2 Upgrade Scripts
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 57
    Last Post: 12-15-2005, 10:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •