Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra backup not utilizing hardlinks

  1. #1
    Mank is offline Member
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    California
    Posts
    11
    Rep Power
    7

    Default Zimbra backup not utilizing hardlinks

    Hi,

    I learned somewhere that zimbra backup (zmbackup) uses hardlinks between subsequent full backups to preserve space.

    However, the full backups on my server do not seem to be using hardlinks. The total space taken by each full backup is more than the previous backup. What can be done for zmbackup to use hardlinks?

    I need this feature working as my backup space requirements has increased quite a bit.

    Thanks.

    NE 6.03 on SLES 10 x86_64/ReiserFS

  2. #2
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    8

    Default

    I seem to recall that 6 uses default backup settings that don't use hard links. You may learn more if you search the forums, read the documentation on zmbackup, and examine your crontab.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Proofing Modified Backup Script
    By dkbk in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 11-26-2009, 12:52 PM
  2. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  3. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •