Results 1 to 3 of 3

Thread: Installed logger service, start says "not enabled"

  1. #1
    Fooshnik is offline Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default Installed logger service, start says "not enabled"

    I installed zimbra on two similar servers using essentially the same install procedure. On one the logger service does not start. "ZMcontrol Start" doesn't show that it even attempts to start it. "ZMLoggerctl Start" returns:

    "Starting logswatch...zimbra logger service not enabled! failed."

    I don't recall consciously disabling the logger service, is this something I could've done in the admin panel? How do I troubleshoot this?

  2. #2
    Fooshnik is offline Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    I came across this:

    Zmprov Examples - Zimbra :: Wiki

    To enable logger on a single server:

    zmprov +zimbraServiceEnabled logger

    This just pulls up the zmprov command help, it doesn't enable the logger.

    zmprov ms [FQDN] +zimbraServiceEnabled logger

    Followed by

    zmloggerctl start

    Did appear to start the logger service. I will wait 48 hours and see if any data appears in the admin panel.

  3. #3
    mhammett is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    101
    Rep Power
    5

    Default

    How does one enable the logger in a multi server environment?
    Release 7.1.4_GA_2555.RHEL5_64_20120105094627 CentOS5_64 FOSS edition.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Logger service issues
    By GadgetGuru in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 02-03-2011, 07:04 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. [SOLVED] Can't start Zimbra Desktop service...
    By omegainstitute in forum Installation Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-23-2008, 07:42 AM
  4. Logger service randomly quits
    By Leesbian in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 07-12-2007, 04:47 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •