Results 1 to 5 of 5

Thread: Wrong weeknumbers

  1. #1
    danielw is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24
    Rep Power
    6

    Default Wrong weeknumbers

    Hi,

    I have noticed that the weeknumbers are wrong for 2010. Zimbra counts 52 weeks for 2009. But 2009 has 53 weeks.

    Week 53 is: 28 dec. - 3 jan.
    But in zimbra it's week 1.

    Does somebody now if there is a fix for this one?
    Kind regards,
    DaniŽl Westhoek

  2. #2
    riczun is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    7
    Rep Power
    5

    Default

    We have the same problem. Has anyone a solution?

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Check bugzilla for the bug report and add yourself to the cc list and vote (if you want).
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    danielw is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24
    Rep Power
    6

    Default

    Bug can be found here: Bug 43943 – Week numbers

    Please vote!
    Kind regards,
    DaniŽl Westhoek

  5. #5
    liverpoolfcfan's Avatar
    liverpoolfcfan is offline Outstanding Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Dublin, IRELAND
    Posts
    710
    Rep Power
    6

    Default

    This seems to be just a display issue in the Web client if I am not mistaken. I use Thunderbird with the Ligntening Extension to access my Zimbra account, and the weeks all display properly under Lightening.

    Have you experienced any interoperability issues that would suggest a more serious underlying problem ?

    Under CentOS there are 3 possible wasy to display a week number using the date command ...

    %U week number of year, with Sunday as first day of week (00..53)
    %V ISO week number, with Monday as first day of week (01..53)
    %W week number of year, with Monday as first day of week (00..53)

    I assume the Zimbra Web client is not using the ISO variant.

    If you have no other issues with the date other than the display being out of step, you could turn off the display of the Week number for the moment. It is under Options->Calendar->Show Calendar Week
    Last edited by liverpoolfcfan; 01-11-2010 at 03:14 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wrong data in CSR
    By gracedman in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 08-14-2009, 07:14 AM
  2. Wrong dates in Zimbra Webmail
    By voltcraft in forum Migration
    Replies: 11
    Last Post: 06-08-2009, 03:12 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: 02-10-2009, 05:30 AM
  4. Wrong info in Disk Stats
    By brained in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-19-2006, 04:13 PM
  5. Wrong icons in GA Zimbra web client
    By iain in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2006, 03:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •