Results 1 to 5 of 5

Thread: zmprov adlm problem

  1. #1
    lalas is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Question zmprov adlm problem

    Hello all,
    When I run on an existing distribution list \opt\zimbra\bin\zmprov adlm list1@mydomain user1@mydomain user2@mydomain only user1@mydomain is added to the members list ...
    What's wrong ?

  2. #2
    Achim.Theobald is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Germany, Saarland, Saarbruecken
    Posts
    53
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by lalas
    Hello all,
    When I run on an existing distribution list \opt\zimbra\bin\zmprov adlm list1@mydomain user1@mydomain user2@mydomain only user1@mydomain is added to the members list ...
    What's wrong ?
    Your syntax?

    zmprov can add only one member.

    AddDistributionListMember(adlm) {list@domain|id} {member@domain}


    Cu

  3. #3
    lalas is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    But KevinH even tell that "it should take multiple addresses" !?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by lalas
    But KevinH even tell that "it should take multiple addresses" !?
    It's only one address allowed according to the documentation 'Zimbra OS Admin Guide'.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    lalas is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    Ok ... thanks all for your answer ! (ready to rewrite my input file)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra, WM5.0, AS + problem with regional fonts
    By wojo2000 in forum Zimbra Mobile
    Replies: 7
    Last Post: 06-25-2007, 01:04 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 04-14-2007, 08:31 AM
  3. Alias Problems
    By Netsample in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 03-23-2007, 02:10 AM
  4. different install problem
    By tachijuan in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-29-2005, 04:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •