Results 1 to 1 of 1

Thread: Problems with encoding in 6.0.3

  1. #1
    HidX is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Russia
    Posts
    53
    Rep Power
    5

    Default Problems with encoding in 6.0.3

    Good evening.

    Previously, when I worked with 6.0. (0-1-2) version of Zimbra, I sent a message through the console in Russian. Used for the "mutt".

    After upgrading to 6.0.3, mail sent to the console began to come in broken encoding.

    For example:

    echo "Архивация успешна" | mutt -s Тестинг user@domen.ru
    If you view the original message and choose UTF-8 then the letters are displayed normally.

    You can do something that would be a letter in the Russian came back with a normal coding?

    To update(to 6.0.3) all was well...
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Two Issues After Upgrade to 6.0.3
    By phether in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 01-05-2010, 11:19 PM
  2. Encoding problems with utf8
    By zyx in forum Evolution Connector
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2009, 09:44 AM
  3. Restarting and german 'umlaut' problems
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 02:09 AM
  4. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM
  5. message body Encoding.
    By mmt in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2005, 07:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •