Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra seems to hang

  1. #1
    axeplaya is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    5

    Default Zimbra seems to hang

    It seems like it is hanging up, what happens is I can login to the web admin console, then suddenly I can't.

    And the only way I can get it back to restart the server, I can understand that every once in awhile, but like 2 or 3 times a day..

    Is there a way I can restart zimbra without rebooting the whole box?

  2. #2
    y@w's Avatar
    y@w
    y@w is offline Moderator
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    658
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by axeplaya View Post
    Is there a way I can restart zimbra without rebooting the whole box?
    Yes, as the zimbra server, run:
    Code:
    zmcontrol stop; zmcontrol start
    Is there anything in /opt/zimbra/log/mailbox.log?

    What kind of hardware specs are you running Zimbra on?

  3. #3
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Code:
    zmcontrol stop; zmcontrol start
    That will restart all services related to zimbra, but you should really look into solving the issue.
    Does your system meet the requirements?
    When zimbra "locks up" are there any errors in the logs (/opt/zimbra/log/mailbox.log or /var/log/zimbra.log)?
    What is the file limit for your Zimbra user (ulimit -n)?

  4. #4
    axeplaya is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    5

    Default

    2x Xeon 2.4 GHz(512KB), 1512MB RAM, 136 GB Ultra320 SCSI HDD Hot Swap,RAID5, 48X CD-ROM, Broadcom 5703 Gigabit Ethernet, ATI Rage XL

    IBM X series 225

    I will check the logs

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •