Results 1 to 5 of 5

Thread: Signature Issue

  1. #1
    smollock is offline New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Signature Issue

    Hello,

    We just deployed Zimbra to our entire workforce here. This is over 600 users. We have encountered several issues, but this is a new one I ran across today.

    Senario: I open a new email. My signature is already applied by default. I type in the message, but realize I want to change my signature to one of my alternates. When I change my signature all of the spacing is removed from the body of my message. I have suggested a work around to some of our users, but this should not happen in the first place. i have suggested that the users add the signature they want to use before typing in the message body. This will work as a work around, but I would like to get an actual resolution for the issue.

    Saul Mollock
    IT Support Specialist Specialist
    City of San Buenaventura
    Ventura, CA

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Why have you posted this in the Zimbra Collaboration Suite/Installation forum? Which product are you talking about, is it the Zimbra Collaboration Suite or Zimbra Desktop?
    Last edited by phoenix; 11-03-2009 at 12:47 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    smollock is offline New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    i posted it here because we are using the collaboration sweet here. Where am I supposed to post it? Do you have an answer to my question.

    thanks!

  4. #4
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Looks like your bug is: Bug 41092 - loss of all spaces in message body when the signature is changed
    This was fixed in 6.0.2, have you updated yet?

  5. #5
    smollock is offline New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Thank you for your reply ArcaneMagus. Yes the 6.2 upgrade was installed on our system this past Sunday, and yes it did resolve this issue ,and a couple more. I was asked by your Moderator/consultant in thsi thread why I posted it in this forum. First off I posted it here because Yes, we are using the collaboration suite, but secondly and more important. Why did this moderator not reply to my question. Your forums are very limited as to what should go where. Do you not think it would be better customer service if the Moderators tried to help rather than try to confuse matters even more. I know my company has spend a lot of money ,and enormous man hours trying to get Zimbra up & running smoothly so our users can perform their normal daily email and calendaring tasks as easily as possible. I was a bit put off by Phoenix's reply. Rather than help he chose to question the placement of my question. Isn't this a bit counter productive?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Apply signature from outside of zimbra.
    By artimus in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 12-15-2010, 12:25 PM
  2. Signature issue
    By chandu in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-28-2009, 12:00 PM
  3. Local mail issue or setup issue?
    By FlyingFish in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-22-2009, 09:04 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 11-15-2006, 12:23 AM
  5. Intermittent issue (issue# 5852) ?
    By nick20 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2006, 02:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •