Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Restore failed

  1. #1
    salu is offline Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50
    Rep Power
    7

    Default Restore failed

    Restore an individual account failed.
    Error message:

    JavaScript error encountered in method
    AccountRestoreXWizard.prototype.searchAccountCallb ack

    name: TypeError message:Object expected number: -2146823281
    description: Object expected

    Ubuntu6.06/zcs Network professional 6.0.1GA

  2. #2
    sgrzy01 is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    having same issue... in process of opening a ticket... wating for portal login...

    any wisdom on this?

  3. #3
    salu is offline Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50
    Rep Power
    7

    Default

    After upgraded to 6.0.2, this problem has gone. But you must be very careful of your disk usage if you upgraded to 6.0.x edition.

  4. #4
    sgrzy01 is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    thanyou... ended up being able to do the restore from the command line...

  5. #5
    salu is offline Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50
    Rep Power
    7

    Default

    Since backup is zipped without compress in zcs6.0.x, backup directory increases too much. We should stay in zcs5.0.x.

  6. #6
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    To get the old backup functionality you can also add the --noZip parameter to the cron task that does the backup.

    See this thread for a lot more information: 6.0.2 Huge increase in disk usage?

  7. #7
    salu is offline Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by salu View Post
    After upgraded to 6.0.2, this problem has gone. But you must be very careful of your disk usage if you upgraded to 6.0.x edition.
    Today still see this "Restore" problem in 6.0.2.

  8. #8
    telescop is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    55
    Rep Power
    8

    Default

    Running Release 6.0.3_GA_1915.RHEL5_64_20091118105057 RHEL5_64 NETWORK edition

    Seeing same issue restoring from console

  9. #9
    salu is offline Senior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    50
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by telescop View Post
    Running Release 6.0.3_GA_1915.RHEL5_64_20091118105057 RHEL5_64 NETWORK edition

    Seeing same issue restoring from console
    Do you file a bug report?

  10. #10
    telescop is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    55
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by salu View Post
    Do you file a bug report?
    Bug 43213 – Unable to perform a restore from admin UI

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help!!! Moving ZCS does not work!
    By ASebestian in forum Migration
    Replies: 7
    Last Post: 02-12-2009, 06:06 PM
  2. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  3. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  4. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  5. failed upgrade, failed restore, big trouble
    By feralcoder in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2007, 05:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •