Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: [SOLVED] Server Statistics stopped working

  1. #1
    priyadarsanroy's Avatar
    priyadarsanroy is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Server Statistics stopped working

    I was doing some routine check of my Zimbra installation and I see that the Server Statics stopped working since two days. I can see the green lines before two days till its installation date. Any pointers on where I should start looking for the problem will be appreciated

    zimbra@ksp:~$ zmcontrol status
    Host *****
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running

    Status of services seems to be normal.

  2. #2
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    till its installation date
    Did you recently upgrade your server or is it still 5.0.18?

  3. #3
    priyadarsanroy's Avatar
    priyadarsanroy is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Rep Power
    6

    Default

    Nope this server is still in 5.0.18

  4. #4
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Have you looked in /var/log/zimbra.log for any errors around when it stopped working?

  5. #5
    rwcanary is offline Loyal Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    86
    Rep Power
    8

    Default

    Excessive runaway nesting.

    zmcontrol stop
    ps -a | egrep zimbra

    Kill 'em all

    zmcontrol start
    Robert Canary
    OCDirect Electrical-Datacomm

  6. #6
    priyadarsanroy's Avatar
    priyadarsanroy is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Rep Power
    6

    Default

    Arcane - unfortunately the logs have been rotated and I can not see the logs for that day. But I had checked it the first time and I did not see anything interesting there.

    rwcanary - Will do this during non business hours and see if it starts working. I thought this problem was fixed earlier to 5.0.18

  7. #7
    priyadarsanroy's Avatar
    priyadarsanroy is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Rep Power
    6

    Default

    Problem still not solved. See attached screen shot. The data is not being plotted.
    Attached Images Attached Images

  8. #8
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Try these Troubleshooting tips: Logger (ZCS 5.0.x and earlier) - Zimbra :: Wiki
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    itbuddhika Guest

    Default

    same problem having my server what I do . did your solve staticstics problems of zimbra server. Please tel me the path to solving this.

  10. #10
    priyadarsanroy's Avatar
    priyadarsanroy is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    36
    Rep Power
    6

    Default

    Nope the problem still pertains. I upgraded my zimbra install to 6.0.5 yesterday and still the same.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Why my MTA Cross???
    By fsloke in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-30-2008, 08:55 PM
  2. [SOLVED] my server stopped working???
    By cecil in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2008, 08:07 AM
  3. Server Statistics not working RHEL4 NE
    By peter@mxtoolbox.com in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2007, 02:03 PM
  4. Multi server install not working
    By Nassri in forum Installation
    Replies: 18
    Last Post: 08-17-2006, 09:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •