Results 1 to 4 of 4

Thread: NEW Scroll Feature broke

  1. #1
    scott.coats is offline Intermediate Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    North Carolina
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default NEW Scroll Feature broke

    The NEW scroll feature in the AJAX (advanced) version does not work when the reading pane is TURNED OFF. If you scroll to the bottom of the page in order to advance to the next set of messages. You are repositioned to the top of the page. If you have the READING PANE turn ON, this works fine. This is a real problem for those who do not want the reading pane.

    Please advise....

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by scott.coats View Post
    The NEW scroll feature in the AJAX (advanced) version does not work when the reading pane is TURNED OFF. If you scroll to the bottom of the page in order to advance to the next set of messages. You are repositioned to the top of the page. If you have the READING PANE turn ON, this works fine. This is a real problem for those who do not want the reading pane.
    Please file a bug report.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    rchinn is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Missouri
    Posts
    30
    Rep Power
    7

    Default

    This appears to be fixed for 6.0.3:

    Bug 42074 - Mail view scrolls to top

  4. #4
    blazeking is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    California!
    Posts
    226
    Rep Power
    7

    Default

    Thank you for finding this. I was going to be rolling out 6.02 soon, but I will now wait until 6.03. :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Web "Instant Messaging" feature
    By powrrrplay in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2008, 05:14 PM
  2. [SOLVED] Trouble with Documents Feature
    By Jazzhands in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-09-2008, 06:00 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 10-24-2007, 08:38 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-30-2006, 05:56 PM
  5. Feature Question
    By david_tuckar in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2006, 08:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •