Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Server Status

  1. #11
    Maddler is offline Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Rep Power
    5

    Default

    Same problem on my 6.0.2 OSE.

  2. #12
    HidX is offline Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Russia
    Posts
    53
    Rep Power
    5

    Default

    I also have a similar problem. (After upgrade 6.0.1->6.0.2 OSE Debian5)

    1. In the Server status, data on services become obsolete every day. The exact time can not name, where you at 6:00 AM

    2. When entering the section Server statistics. There is a server error message here

    Message: system failure: Unable to read logger stats
    Error: service.FAILURE Method: GetLoggerStatsRequest
    Details: soap: Receive
    If you restart all the services or the server itself. That statistics is working properly .... but also temporarily. In the morning the problem appears again.

    Any ideas?
    Attached Images Attached Images
    • File Type: jpg 1.jpg (28.8 KB, 112 views)
    • File Type: jpg 2.jpg (42.3 KB, 112 views)
    Last edited by HidX; 10-25-2009 at 03:25 PM.

  3. #13
    Maddler is offline Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Rep Power
    5

    Default

    Exactly same symptoms here as well.
    I wonder what's wrong.

  4. #14
    Nick_Nitro is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    same problem here

  5. #15
    jwhbud is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    51
    Rep Power
    8

    Default

    Anything new with this? My server status actually shows all red x's except for ldap, which shows the blue check mark. I'm also running 6.02 on sles 10.

    Thanks

  6. #16
    rotorboy is offline Special Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Canada
    Posts
    148
    Rep Power
    7

    Default

    I'm finding only stats is dying randomly. It seems to work for awhile if I reboot the machine but eventually it goes red X again.

  7. #17
    jwhbud is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    51
    Rep Power
    8

    Default

    This is what I did. It seems to be working for me, at least for now.

    As root

    Go to line 57 of /opt/zimbra/libexec/zmstat-convertd and change it to say:

    next if (!defined($ppid));

    instead of

    die "ppid not found for $pid" if (!defined($ppid));

    Restart Zimbra

  8. #18
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Anybody care to raise a bug report for this problem?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #19
    frankman is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    69
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Anybody care to raise a bug report for this problem?
    Just created one:
    Bug 42293 - "no data available" message after upgrading from 5.0.18 to 6.0.2

  10. #20
    mackoftrack's Avatar
    mackoftrack is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    6

    Default

    this problem remains after upgrading to 6.0.3

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 04-12-2010, 10:29 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 02-25-2009, 04:39 AM
  3. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  4. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  5. Upgrade Trouble woooo
    By RobertW in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2006, 05:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •