Results 1 to 6 of 6

Thread: Mail queues error after upgrade

  1. #1
    techshifter is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    22
    Rep Power
    9

    Default Mail queues error after upgrade

    Hi all, just upgraded to GA 445 on debian. I am getting what looks like an authentication error when checking the mail queues through the admin console.

    Message: system failure: exception during auth {RemoteManager: mail.lecp.com.au->zimbra@mail.lecp.com.au:22}
    com.zimbra.cs.service.ServiceException: system failure: exception during auth {RemoteManager: mail.lecp.com.au->zimbra@mail.lecp.com.au:22}
    at com.zimbra.cs.service.ServiceException.FAILURE(Ser viceException.java:131)
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.getSession(Remot eManager.java:192)
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.execute(RemoteMa nager.java:129)
    at com.zimbra.cs.service.admin.GetMailQueueInfo.handl e(GetMailQueueInfo.java:55)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:255)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:163)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:84)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:228)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:709)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:154)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:213)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107)
    at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:541)
    at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148)
    at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:869)
    at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11 ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProt ocol.java:667)
    at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:527)
    at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
    at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
    Caused by: java.io.IOException: auth failed
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.getSession(Remot eManager.java:185)
    ... 24 more

    Error code: service.FAILURE
    Method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    Details:soap:Receiver

    Does anyone have any ideas as to where i should be looking to solve this problem?

    Cheers.

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Looks like an SSH/remote (port 22) auth failure.
    Have you changed the zimbra password?

  3. #3
    bejelith's Avatar
    bejelith is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Italy, Sicily, Messina/Siracusa
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    I have the same problem... but i did not change zimbra's password.

    here my passwd file:

    Code:
    zimbra:x:511:511::/opt/zimbra:/bin/bash
    and shadow:

    Code:
    zimbra:!!:13319:0:99999:7:::
    zimbra's package zcs-3.1.3_GA_474.RHEL4.tgz

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    Which error? Is it exactly the same error? What's in your logs? Did search the forums? Does this thread help?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    bejelith's Avatar
    bejelith is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Italy, Sicily, Messina/Siracusa
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Yes, i have same logs.
    anyway i solved the problem, thx u
    i used these commands
    Code:
    zmsshkeygen
    zmupdateauthkeys
    tomcat restart

  6. #6
    techmeisterv is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default No Luck

    I followed the steps, but I still get the same error. Any other ideas?


    Quote Originally Posted by bejelith
    Yes, i have same logs.
    anyway i solved the problem, thx u
    i used these commands
    Code:
    zmsshkeygen
    zmupdateauthkeys
    tomcat restart

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •