Results 1 to 3 of 3

Thread: mail search loading issue

  1. #1
    Hasansaggaf is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Thumbs up mail search loading issue

    Hi Guys

    i have loading issue.. i have put da default mail search as inbox but when i try to search for any words it takes a minute to lookup for the match word ..
    could any know why it takes that time?
    iam using Ajax interface & and my inbox mail size is unlimited & it reserve 1GB

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Would you please update your profile with the following information so you give us a clue on which version of ZCS you are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    Hasansaggaf is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default

    iam using release 5.0.18_GA_3011.SLES10_64_20090708100826 SLES10_64
    Network edition

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. smtp auth failing 'auth_zimbra: not initialized'
    By kkg039 in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-05-2013, 11:10 AM
  2. Why is Zimbra so buggy?
    By edwin.arneson in forum Users
    Replies: 50
    Last Post: 11-14-2011, 09:38 AM
  3. Large volume of spam messages; see the log
    By snake_eyes in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 06:54 AM
  4. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  5. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •