Results 1 to 3 of 3

Thread: Correct outlook config

  1. #1
    carnold is offline Advanced Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default Correct outlook config

    Using OSS 6.0 on sles10 sp2. What are the correct settings for outlook client on a default zimbra install?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,497
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by carnold View Post
    Using OSS 6.0 on sles10 sp2. What are the correct settings for outlook client on a default zimbra install?
    What exactly are you trying to do? If it's connect Outlook via IMAP then have you followed the wizard in Outlook for setting up an IMAP connection?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    carnold is offline Advanced Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    227
    Rep Power
    8

    Default

    Yes, it is setup an imap connection from the outlook "wizard". The problem is, i believe, knowing whether or not to set tls or ssl and does the smtp connection require auth? Things like that. This is a "default" zimbra setup.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. bayes db..
    By osiris in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 06-15-2011, 11:14 AM
  2. LDAP Cannot bind on migration to new server
    By neekster in forum Migration
    Replies: 23
    Last Post: 03-09-2009, 02:08 AM
  3. speed up the net
    By mcesari in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2008, 11:24 AM
  4. GAL not correct for Outlook
    By Richard in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2007, 12:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •