Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: I have a new domain at work, how do i change thsi in zimbra

  1. #11
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

  2. #12
    NoDoze is offline Elite Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Francisco
    Posts
    360
    Rep Power
    7

    Default

    Server not found.
    Error on link.

  3. #13
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    The corrected link: Ubuntu 8.04 LTS Server (Hardy Heron) Install Guide - Zimbra :: Wiki
    But I'm not entirely sure why you posted that abhiz as it doesn't seem to relate to the topic...

  4. #14
    reggiep is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    No the email address isn't @email.prentonhigh.internal. I have added another domain which is something similar to this...
    user@students.prenton.co.uk

    I have now also noticed that users on this domain cannot send to each other or themselves now!
    They get the same error in the queue.
    I did have all this working pre network change. Honest!

  5. #15
    reggiep is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    I just found this thread [SOLVED] Mail Transport Unavailable - Ubuntu 8.04
    whih solved my problem.

    A bigThanks for all help offered.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 07:24 AM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •