Results 1 to 1 of 1

Thread: backup goes into tmp instead of sessions

  1. #1
    maumar is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Small village in the center of Italy
    Posts
    350
    Rep Power
    8

    Default backup goes into tmp instead of sessions

    Hi
    scenario: Centos4 NE 5.0.18
    i enable backup with following command:
    $ zmschedulebackup -D

    to get default scheme, during night full backup is done, next day i find it into
    $ ~/backup/tmp
    directory instead; next day, another full backup, still into tmp and nothing into
    sessions dir. Repeat (next full backup into tmp) until disk full.
    These are the access right to dirs:

    Code:
    [ ~/backup ]$ ls -la
    total 32
    drwxr-xr-x   4 zimbra zimbra 4096 Sep  3 00:00 .
    drwxr-xr-x  72 root   root   4096 Jul 13 10:34 ..
    -rw-r-----   1 zimbra zimbra 4408 Sep  3 00:00 accounts.xml
    -rw-r-----   1 zimbra zimbra 4408 Sep  2 00:00 accounts.xml.old
    drwxr-x---   2 zimbra zimbra 4096 Jul 31 09:42 sessions
    drwxr-x---   2 zimbra zimbra 4096 Sep  3 19:27 tmp
    [ ~/backup ]$ ls -la sessions/
    total 8
    drwxr-x---  2 zimbra zimbra 4096 Jul 31 09:42 .
    drwxr-xr-x  4 zimbra zimbra 4096 Sep  3 00:00 ..
    
    ls -lad /opt/zimbra/backup
    drwxr-xr-x  4 zimbra zimbra 4096 Sep  3 00:00 /opt/zimbra/backup
    it seems ok...

    ldap parametrs seems ok, too:
    Code:
    zmprov gacf | grep backup
    zimbraBackupTarget: /opt/zimbra/backup                            
    zimbraComponentAvailable: hotbackup

    i will try to execute again this night, tomorrow i'll give a look into logs to catch some error logged there

    any hint, in the meantime, is apreciated
    Last edited by maumar; 09-28-2009 at 07:04 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 658
    Last Post: 04-04-2014, 09:01 AM
  2. Backup script didn't complete via crontab
    By snake_eyes in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 02-12-2010, 12:14 PM
  3. zimbra opesource Backup Script Problem!
    By tashi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-2009, 11:49 PM
  4. [SOLVED] Backups failing, "unable to read metadata for account"
    By smcgrath1111 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2008, 03:15 PM
  5. FYI: ZCS NE backup to fuse/sshfs mount, worked.
    By jagipson in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2007, 06:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •