Results 1 to 5 of 5

Thread: Viewing message queue

  1. #1
    phingers is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Fort Lauderdale, FL
    Posts
    151
    Rep Power
    8

    Default Viewing message queue

    Something is causing my zimbra server to max out it's load and spin out of control, it seems like it has happened 3 times in the past 2 days.

    If I look at server statistics, I see email message volume spiking up anywhere from 10-30 million.

    Typically those statistics are less than 1 million per day.

    When I click on the email queue button in the admin tool I get the following error message.

    Message: system failure: exception during auth {RemoteManager: zimbra.poky.com->zimbra@zimbra.poky.com:22} Error code: service.FAILURE Method: GetMailQueueInfoRequest Details:soap:Receiver

    So any thoughts on how to correct that so I can monitor the queue's more closely?

    Or other ways to look through the logs and either find an account that has been abused or track down this issue?

    Thanks.

  2. #2
    veronica is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    7

    Default

    Did you happen to run postqueue -p ? This gives you queue status.

  3. #3
    SageMajor is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Orange County
    Posts
    65
    Rep Power
    6

    Default

    I am having the same problem listed here. I got the same popup error and all the queues show (error) on the tab next to the name.

    I can see the queues using the command above and it showed I have a few messages.

    What else can I look into?

    Sage

  4. #4
    veronica is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    594
    Rep Power
    7

    Default

    Did regenerating keys not solve your issue ?
    Mail Queue Monitoring - Zimbra :: Wiki

  5. #5
    SageMajor is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Orange County
    Posts
    65
    Rep Power
    6

    Default

    My issues was that I changed my ssh port, but the linked wiki solved it.

    I now see scan progress at about 50% and it does not fnish. I see that there are several email's listed in the queues but I can not see them and I can not flush them.

    Sage

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 'Couldn't access Yahoo! Zimbra Desktop server"
    By chirag1 in forum Error Reports
    Replies: 37
    Last Post: 06-12-2011, 05:14 PM
  2. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 05:32 PM
  3. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  4. Emails bouncing with "Error Text: 401,'null'"
    By sholden in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 27
    Last Post: 08-20-2008, 04:59 PM
  5. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •