I have a zimbra server running on Ubuntu 8.04 64-bit and have recently upgraded it from 5.0.18 to 6.0 and 6.0.1

Everything seems to be working properly, except that some of the server statistics graphs don't show up in the admin interface.

I was looking at the zmsetup log files in /opt/zimbra/log and noticed the following entries:

Tue Sep 15 14:31:39 2009 checking isEnabled zimbra-ldap
Tue Sep 15 14:31:39 2009 zimbra-ldap is enabled
Tue Sep 15 14:31:39 2009 Setting replication password...
Tue Sep 15 14:31:39 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmldappasswd
TLS: SSL connect attempt failed with unknown errorerror:0407006A:rsa routines:RSA_padding_check_PKCS1_type_1:block type is not 01
Updating local config and directory
Tue Sep 15 14:31:41 2009 done.
Tue Sep 15 14:31:41 2009 Setting Postfix password...
Tue Sep 15 14:31:41 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmldappasswd
TLS: SSL connect attempt failed with unknown errorerror:0407006A:rsa routines:RSA_padding_check_PKCS1_type_1:block type is not 01
Updating local config and directory
Tue Sep 15 14:31:43 2009 done.
Tue Sep 15 14:31:43 2009 Setting amavis password...
Tue Sep 15 14:31:43 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmldappasswd
TLS: SSL connect attempt failed with unknown errorerror:0407006A:rsa routines:RSA_padding_check_PKCS1_type_1:block type is not 01
Updating local config and directory
Tue Sep 15 14:31:45 2009 done.
Tue Sep 15 14:31:45 2009 Setting nginx password...
Tue Sep 15 14:31:45 2009 *** Running as zimbra user: /opt/zimbra/bin/zmldappasswd
TLS: SSL connect attempt failed with unknown errorerror:0407006A:rsa routines:RSA_padding_check_PKCS1_type_1:block type is not 01
Updating local config and directory
Tue Sep 15 14:31:47 2009 done.

An online acquaintance doesn't have these SSL connect errors in his logs, I'm not sure what is causing this or how I can resolve it. Any ideas?