Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Index Interrupted - User Can't Login

  1. #1
    gmsmith is offline Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default Index Interrupted - User Can't Login

    I was using the admin tool for Indexing a user mailbox, the indexing got interrupted (browser crapped), not the user can't login and I can't restart the indexing using the web interface (just causes th browser to hang).

    Any way to recover this?

    Greg

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,490
    Rep Power
    56

    Default

    I don't know much about the index process but have you tried stopping/starting zimbra nd then a reindex?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    gmsmith is offline Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    I did...no go. I tried a restore to a different user, it failed

    It was my own fault...so I just blew away the user account and started over, luckily it was one of my own accounts

    Greg

  4. #4
    bobby is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    518
    Rep Power
    10

    Default

    which version of the server was this? is it the network edition? check out this bug:

    http://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=7725
    Bug 7725 - indexing keeps mailbox locked while waiting for convertd

  5. #5
    gmsmith is offline Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Network Edition 3.1.2

    Thanks for the info.

  6. #6
    konrad is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    23
    Rep Power
    9

    Default

    I've posted some comments over here:
    http://www.zimbra.com/forums/administrators/1176-mail-account-corrupt-post20205.html

    This seems to be the same issue. I would really like if someone could tell me if bugzilla contains some info on how to fix this (without deleting the account ...)

  7. #7
    gmsmith is offline Moderator
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Williamsburg, VA
    Posts
    451
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by konrad
    I've posted some comments over here:
    http://www.zimbra.com/forums/showthread.php?p=20205

    This seems to be the same issue. I would really like if someone could tell me if bugzilla contains some info on how to fix this (without deleting the account ...)
    Bugzilla is searchable by us common folks...

    http://bugzilla.zimbra.com/

  8. #8
    konrad is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    23
    Rep Power
    9

    Default

    maybe but I personnaly can't get acces to Bug 7725
    I only get:

    Access Denied
    You are not authorized to access bug #7725.

    You have a network edition so maybe you have a access to this one and can give me some info. That would be great, thanks.

  9. #9
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,490
    Rep Power
    56

    Default

    If you are having a problem with the OS version of Zimbra you should file it in bugzilla, that way Zimbra can track it and you'll be informed of it's status. It won't matter if it's a duplicate of another bug, although you should do a search first. Don't forget to vote on any bugs you file.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  10. #10
    konrad is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    23
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix
    If you are having a problem with the OS version of Zimbra you should file it in bugzilla, that way Zimbra can track it and you'll be informed of it's status. It won't matter if it's a duplicate of another bug, although you should do a search first. Don't forget to vote on any bugs you file.
    I do not believe that filling duplicates in bugzilla is going to make anybody happy here.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 08:55 AM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •