Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] ZCS Web UI hangs on send

  1. #1
    Baylink is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    St Pete FL USA
    Posts
    392
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] ZCS Web UI hangs on send

    Another problem that's gotten much more prominent since I went to 5.0.18 (from .9) occurs when I hit send on a message: the command bar greys out... but the message never a) goes, nor b) ends up in Drafts (unless I've manually put it there).

    I can usually copy out the text, and redo the send/reply, and hitting F5 before I start a reply is a 100% reliable prophylactic.

    I infer JS corruption, but it's probably gonna be difficult to pin down. Happens regardless the speed of the link between the WS and the server.

    Anyone else seeing this? It's about a 15% or so probability, it seems to me. Maybe a touch lower.
    Jay R. Ashworth - ZCS 6.0.9CE/CentOS5 - St Pete FL US - Music - Blog - Photography - IANAL - IAAMA
    Try to Ask Questions The Smart Way -- you'll get better answers.

    Put your product and version in your profile/signature - All opinions strictly my own, even though I have an employer these days.
    If you [SOLVE] something, please tell everyone how for the archives
    And, please... read what people write, and answer the questions they asked, not the ones they didn't.

  2. #2
    Baylink is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    St Pete FL USA
    Posts
    392
    Rep Power
    7

    Default

    This problem completely went away when I upgraded to 6.0.4.
    Jay R. Ashworth - ZCS 6.0.9CE/CentOS5 - St Pete FL US - Music - Blog - Photography - IANAL - IAAMA
    Try to Ask Questions The Smart Way -- you'll get better answers.

    Put your product and version in your profile/signature - All opinions strictly my own, even though I have an employer these days.
    If you [SOLVE] something, please tell everyone how for the archives
    And, please... read what people write, and answer the questions they asked, not the ones they didn't.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 03-02-2011, 10:52 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-17-2008, 09:49 PM
  3. web send mail error!
    By savageyang in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-07-2008, 06:48 AM
  4. ZCS 5.0 FOSS is Released!!!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2007, 12:21 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •