Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Error : mail.NO_SUCH_BLOB

  1. #1
    Pro21 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FRANCE
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Error : mail.NO_SUCH_BLOB

    Hi Everybody,

    ZIMBRA NE 5.0.16
    Centos 5.2

    I explain you my problem.

    I've a ESX 3.5 Farm with my Zimbra running. I decided to migrate my ESX 3.5 to Vsphere. I upgraded my ESX server correctly, and so on ...
    I upgraded my Zimbra Virtual machine to VMWare Version 7.

    I started the virtual machine, Zimbra has started correctly, an user can log into the webmail but when he wants read an email, send an email or what ever you want, I had this error : unknown error (mail.NO_SUCH_BLOB)

    I ran the zmfixperms script without success ....
    I search on the forum but nothing seems working.

    I don't know what to do ... nobody can receive an email ...

    Help me please

  2. #2
    Dirk's Avatar
    Dirk is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    9

    Default

    Is the mailstore still mounted in the same place as it was and accessible? At first glance it sounds like the mailstore is missing.

  3. #3
    Pro21 is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    FRANCE
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    Hi,

    It was exactly the problem. After the virtual machine tools has been updated the fstab file has been corrupted ... The mailstore is on another mount point.

    I repaired the fstab file, all is working fine.

    You can closed the post.

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •