Results 1 to 2 of 2

Thread: stats problem

  1. #1
    mikets is offline Active Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    41
    Rep Power
    9

    Default stats problem

    The os server version is debian 3.1
    The zcs version is 3.1.2
    Configuration in multi-server, all service of one server except the mta service.
    The web admin stats page for "message count" "message volume" and
    "anti-spam activity" is blank.
    The server works since more 48 hours.
    I have zmsyslogsetup launch on all servers

    No error in /var/log/zimbra.log
    No error in /tmp/logprocess.out and /tmp/gengraphs.out


    How to resolve this problem?
    Thanks!

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    There is a bug with multi-node setups where the stats won't display. This should be resolved in a future release.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Web client logon fails (INVALID_PDU)
    By jermxx in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 02-20-2007, 02:20 PM
  2. Tomcat broken after upgrade to 4
    By dotslashroot in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 01-31-2007, 06:05 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 07-05-2006, 07:42 AM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •