Results 1 to 4 of 4

Thread: com_zimbra_backuprestore

  1. #1
    davidfsmith is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    160
    Rep Power
    8

    Question com_zimbra_backuprestore

    Morning All,

    I seem to have lost my Admin backup control panel within Zimbra, I know I used to have it.

    According to the admin extension com_zimbra_backuprestore is deployed (and I can't undeploy it) but there is no sign of it anywhere in the admin panel.

    Any ideas as to how I can get this somewhat useful extension working again (and I've checked, I have got the Network Edition installed)

    I've restarted the Zimbra service but to no avail.

    TIA for help / pointers

  2. #2
    tonster is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ypsilanti, MI
    Posts
    144
    Rep Power
    7

    Thumbs down

    Quote Originally Posted by davidfsmith View Post
    Morning All,

    I seem to have lost my Admin backup control panel within Zimbra, I know I used to have it.

    According to the admin extension com_zimbra_backuprestore is deployed (and I can't undeploy it) but there is no sign of it anywhere in the admin panel.

    Any ideas as to how I can get this somewhat useful extension working again (and I've checked, I have got the Network Edition installed)

    I've restarted the Zimbra service but to no avail.

    TIA for help / pointers
    Do you see any errors in the /opt/zimbra/log/mailbox.log when you attempt to undeploy the backuprestore zimlet? Have you attempted to redeploy it? Was there an upgrade or anything that may have occurred at the same time? Have you ever accidentally upgraded to the FOSS version in the past (I know you said that you've already checked and verified you're on the NE version now)?

  3. #3
    davidfsmith is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    UK
    Posts
    160
    Rep Power
    8

    Default

    The option to undeploy any com_* zimlet is greyed out.

    No upgrades since we went to .18 a few weeks back

    Installed FOSS 5.0 by accident a long time ago, however all been fine since this was fixed with the help of Zimbra support.

  4. #4
    tonster is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Ypsilanti, MI
    Posts
    144
    Rep Power
    7

    Red face

    Quote Originally Posted by davidfsmith View Post
    The option to undeploy any com_* zimlet is greyed out.

    No upgrades since we went to .18 a few weeks back

    Installed FOSS 5.0 by accident a long time ago, however all been fine since this was fixed with the help of Zimbra support.
    Okay, could you try doing that via the commandline?

    Code:
    zmzimletctl undeploy com_zimbra_backuprestore
    Then you can try redeploying it:

    Code:
    zmzimletctl deploy zimlets-network/com_zimbra_backuprestore.zip

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •