Results 1 to 2 of 2

Thread: zmbackup not finishing

  1. #1
    neildomo is offline Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Madison, WI
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default zmbackup not finishing

    Normally this backup takes about 25 hours. When I checked Sunday morning's report, it said all mailboxes were backed up, but Status showed 'in progress'. Today (Monday), the status hasn't changed. Do I have to do a zmbackupabort and lose the backup? I tried adding a '-v' to the zmbackupquery, and it shows every mailbox has completed. What's going on?

    Label: full-20090829.000004.827
    Type: full
    Status: in progress
    Started: Fri, 2009/08/28 17:00:04.827 PDT
    Redo log sequence range: 4468 .. 4474
    Number of accounts: 244
    244 out of 244 accounts have been backed up

    Thanks,
    Neil

  2. #2
    neildomo is offline Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Madison, WI
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by neildomo View Post
    Normally this backup takes about 25 hours. When I checked Sunday morning's report, it said all mailboxes were backed up, but Status showed 'in progress'. Today (Monday), the status hasn't changed. Do I have to do a zmbackupabort and lose the backup? I tried adding a '-v' to the zmbackupquery, and it shows every mailbox has completed. What's going on?

    Label: full-20090829.000004.827
    Type: full
    Status: in progress
    Started: Fri, 2009/08/28 17:00:04.827 PDT
    Redo log sequence range: 4468 .. 4474
    Number of accounts: 244
    244 out of 244 accounts have been backed up

    Thanks,
    Neil
    When users started trying to access their mail all acces (web, imap) seemed to halt. I tried a zmbackupabort, but got an error (which unfortunately I lost). Looking at ps -ef I saw a zmbackupldap was still running. I had to do a sudo kill -9 to kill it off. After a reboot everything seemed to come up okay, but what's the chance of this happening again? I ran a small zmbackup of just my mailbox, and it completed fine (it normally does), but my concern is the next full backup (Friday) will hang again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. add zmbackup parameters to backup schedule
    By jwilke in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2009, 06:26 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-07-2009, 02:57 PM
  3. zmbackup: authentication failed
    By cstolley in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2008, 10:02 PM
  4. zmbackup missing
    By joe.lorenz in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-2007, 04:57 PM
  5. zmbackup file not found
    By linuxwarm in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-06-2006, 09:58 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •