Results 1 to 1 of 1

Thread: mailbox restore problem

  1. #1
    petr is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default mailbox restore problem

    Dear All,

    I have a problem with mail restore function. After the mail restoring (for one mailbox), I can't sign in with the offered "restored_username". But when I'm checking from the ZimbraAdmin GUI the "restored" box with 'view mailbox' shows only the current mails... I mean, doesn't seem the restored mails.

    Actually it seems like a link between the "username" and generated "restored_username" because both of these aliases point to the same contents. (however the 2 mailboxes have two different ID)

    please help me how to use this function properly.

    thank you very much
    Last edited by petr; 08-27-2009 at 07:58 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Password Modified Problem - Can't Access Zimbra Mailbox
    By ewebzone in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-28-2009, 06:36 PM
  2. Restore - jetty problem
    By stefaan in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 12-05-2008, 06:15 PM
  3. [SOLVED] Mailbox restore restores to the wrong date
    By silbro in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2008, 02:59 PM
  4. Mailbox Restore
    By swu in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-2008, 08:46 PM
  5. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •