Results 1 to 6 of 6

Thread: distributions list unable to recieve e-mail.

  1. #1
    ronian is offline Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default distributions list unable to recieve e-mail.

    i configured a distribution list and added accounts but when i sent an e-mail to the distribution list i created, members of the list recieved no emails.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Please check /var/log/zimbra.log to see what is happening and post the details. It would also help if you updated your profile with the following so we know which version of ZCS you are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v

  3. #3
    dalmate is offline Elite Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    368
    Rep Power
    6

    Default

    maybe you don't check "can receive email" option

  4. #4
    ronian is offline Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Please check /var/log/zimbra.log to see what is happening and post the details. It would also help if you updated your profile with the following so we know which version of ZCS you are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    Release 5.0.18_GA_3011.RHEL5_20090707164432 Cent0S5 F0SS edition


    -----------

    can recieve e-mail is on

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by ronian View Post
    Release 5.0.18_GA_3011.RHEL5_20090707164432 Cent0S5 F0SS edition
    That information is no use in this thread, please update your forum profile with it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    ronian is offline Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    That information is no use in this thread, please update your forum profile with it.
    Sorry phoenix/bill, i thought i have to put the result here. i didn't realized its my profile i need to change.

    anyway, the result of the log is quite big. i still not able to recieve e-mails using distribution list. could it be the version of my box? is there any settings under adminstration console to configure? the checkbox can recieve email is on.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mail deferred with Connection timed out
    By Miklos Kalman in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-2012, 06:11 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Problem syncing all folders
    By mark_the_chain in forum Error Reports
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2008, 04:59 PM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •