Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCS 6.0 RC1 LDAP and PAM?

  1. #1
    JPerry is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default ZCS 6.0 RC1 LDAP and PAM?

    Hi All,

    I just installed ZCS 6.0 (read noob) and I'm looking to use the Zimbra LDAP server for authentication via PAM.

    I created a couple of users via the admin console.
    I can connect to the server (Apache Directory Studio) but I can't find the users.

    Anyone got a hint?

    Thx

  2. #2
    JPerry is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default

    Nevermind. I think I found my problem. Wrong connection type.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra and PAM LDAP?
    By JoshuaPrismon in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 04-30-2010, 10:02 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra + Samba LDAP, cannot add winxp
    By fajarpri in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2007, 11:45 AM
  4. Zimbra + Samba LDAP auth problems
    By fajarpri in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-04-2007, 11:39 PM
  5. PAM LDAP with Zimbra directory
    By dileep in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 07-25-2006, 12:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •