Results 1 to 4 of 4

Thread: Can't get (external) aliases to work.

  1. #1
    phillsky is offline New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default Can't get (external) aliases to work.

    Hi

    I have read everything i have found on this forum regarding how to get aliases to work. But nothing I have found works for me. I have an external program that I need to pass some emails through. In the old days it was easy with /etc/aliases. But the Zimbra and postfix combo seems to ignore /etc/aliases, at least it does for me.

    Any one done this on a setup like mine?


    I am running Release 5.0.14_GA_2850.RHEL4_20090303132820 CentOS4 FOSS edition.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    Are you not able to create the aliases in the ZCS Admin GUI ?

  3. #3
    phillsky is offline New Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    6

    Default

    I have not tried that. Is it possible to create an alias in the ZCS Admin GUI and point it to an external program?

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with Aliases
    By soxfan in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-22-2011, 05:47 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-22-2008, 09:47 PM
  3. Dealing with external aliases file import
    By anthonygreen77 in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2008, 06:31 AM
  4. Replies: 8
    Last Post: 01-29-2007, 03:16 PM
  5. Replies: 42
    Last Post: 08-11-2006, 09:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •