Results 1 to 4 of 4

Thread: migration from one zimbra server to another

  1. #1
    phingers is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Fort Lauderdale, FL
    Posts
    151
    Rep Power
    8

    Default migration from one zimbra server to another

    I am following some instructions from here:

    ZCS-to-ZCS Migrations » Zimbra :: Blog

    I have the export done successfully I believe. But the import fails:

    /opt/zimbra/bin/zmmailbox -z -m user@domain.com postRestURL "//?fmt=tgz&resolve=reset" /tmp/mybackup.tgz
    [] INFO: I/O exception (java.net.SocketException) caught when processing request: Broken pipe
    [] INFO: Retrying request
    ERROR: zclient.IO_ERROR (Unbuffered entity enclosing request can not be repeated.) (cause: org.apache.commons.httpclient.ProtocolException Unbuffered entity enclosing request can not be repeated.)

    Any thoughts or ideas?

    Migrating from 6.0 RC1 NE to 5.0.18 GA OS

    migrating from user1@domain1.com to user2@domain2.com

    Would that matter?

    I appreciate any insight or tips!

    A few other forum posts point to maybe too long of file names in the brief case?

    I know this user has quite a large mailbox, around 6GB? But the export is only around 3GB.

  2. #2
    phingers is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Fort Lauderdale, FL
    Posts
    151
    Rep Power
    8

    Default

    any update on this issue? Thoughts?

  3. #3
    fselendic is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    76
    Rep Power
    9

    Default

    Bump.

    Really need this, and it used to work in Zimbra 5.x.

    Importing in Zimbra 6.0.5...and same error as above.

    What has changed?

  4. #4
    jayarajmohan is offline Special Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Coimbatore,Tamil Nadu, India.
    Posts
    129
    Rep Power
    6

    Default

    The same problem still reminds for me ?

    Why no replies yet from anyone ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  3. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM
  4. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •