Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] Why a new message I created with PHPMail for a zimbra account goes into SPAM

  1. #1
    amenophis is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lomé, TOGO (West Africa)
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Why a new message I created with PHPMail for a zimbra account goes into SPAM

    Why a new message I created width PHPMail and send it into a zimbra account goes into SPAM.

    But, When I send the same message from Zimbra Webmail Interface, it goes right into the Inbox as I expected.

    Can you help ?
    AmenOphis 1er

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    You'd have to post the headers from the email that went into the Junk folder for anyone to give you an opinion.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    amenophis is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lomé, TOGO (West Africa)
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default Here is the header of the message in the SPAM

    Code:
    Return-Path: dll@dummydomaine.com
    Received: from nsxxxx.ovh.net (LHLO levampire.dummydomaine.com)
     (94.23.209.148) by levampire.dummydomaine.com with LMTP; Wed, 22 Jul 2009
     11:59:09 +0100 (GMT+01:00)
    Received: from localhost (localhost.localdomain [127.0.0.1])
    	by levampire.dummydomaine.com (Postfix) with ESMTP id 8977AA1403B
    	for <dll@dummydomaine.com>; Wed, 22 Jul 2009 12:59:09 +0200 (CEST)
    X-Virus-Scanned: amavisd-new at levampire.dummydomaine.com
    X-Spam-Flag: YES
    X-Spam-Score: 11.442
    X-Spam-Level: ***********
    X-Spam-Status: Yes, score=11.442 tagged_above=-10 required=6.6
    	tests=[BAYES_50=0.001, HELO_LOCALHOST=3.941, HTML_IMAGE_ONLY_08=1.787,
    	HTML_MESSAGE=0.001, RCVD_IN_BL_SPAMCOP_NET=1.96,
    	RCVD_IN_SORBS_WEB=0.619, RCVD_IN_XBL=3.033, RDNS_NONE=0.1]
    Received: from levampire.dummydomaine.com ([127.0.0.1])
    	by localhost (levampire.dummydomaine.com [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024)
    	with ESMTP id WPVJnojT2G75; Wed, 22 Jul 2009 12:59:02 +0200 (CEST)
    Received: from localhost (unknown [41.207.162.4])
    	by levampire.dummydomaine.com (Postfix) with ESMTP id 2E187A14039;
    	Wed, 22 Jul 2009 12:59:01 +0200 (CEST)
    Date: Wed, 22 Jul 2009 11:58:21 +0100
    To: YY XX <xx@gmail.com>, =?iso-8859-1?Q?Agent_T=E9l=E9chargeur?= <dll@dummydomaine.com>
    From: =?iso-8859-1?Q?Agent_T=E9l=E9chargeur?= <dll@dummydomaine.com>
    Reply-to: =?iso-8859-1?Q?Agent_T=E9l=E9chargeur?= <dll@dummydomaine.com>
    Subject: PHPMailer Test Subject via mail(), advanced
    Message-ID: <469b267f37addacbc08e15ecac868794@localhost>
    X-Priority: 3
    X-Mailer: PHPMailer 5.0.2 (phpmailer.codeworxtech.com)
    MIME-Version: 1.0
    Content-Type: multipart/alternative;
    	boundary="b1_469b267f37addacbc08e15ecac868794"
    AmenOphis 1er

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Well, a couple of things ... The SA rule for localhost is being hit which drives the score up; and it would also seem that your IP address is appearing on a couple of RBLs!

  5. #5
    amenophis is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lomé, TOGO (West Africa)
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default There is no more problème since I upload the php application on the dedicated server

    When I uploaded my php application on the serveur, I no longer experience this trouble. I can say now that my problem is solved.
    Thank you.
    AmenOphis 1er

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade to ZCS 5.10
    By blozancic in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-21-2008, 08:03 AM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  4. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  5. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •