Results 1 to 7 of 7

Thread: very slow zimbra console

  1. #1
    viaris is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    61
    Rep Power
    6

    Default very slow zimbra console

    Hi All

    My zimbra work fine, inut/output messages, adrees bok, But I have a problema on administration web, when I add a user is very slow, when i am writing echa fields from form es very very slow.

    How Can I to make tunning and to accelerate execution time ??

    Regards.

    thanks in Advanced.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    It would help if you let us know which version of ZCS you are running
    Code:
    su - zimbra
    zmcontrol -v
    and your server specs eg. CPU/Memory

  3. #3
    viaris is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    61
    Rep Power
    6

    Default

    Ok,

    My version is:

    Release 5.0.16_GA_2921.F7_20090429055651 F7 FOSS edition

    Regards.

  4. #4
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    CPU/Memory ? Accessing via local LAN ? Going through a proxy ? Same from any client ?

  5. #5
    viaris is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    61
    Rep Power
    6

    Default

    I am accessing on WAN, the have Public IP, I am using Inernet Explorer 6 like browser, But when I used Firefox the administration is very fast, only with Internet Explorer es very slow.

    Regards.

  6. #6
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    That is why I always use FF Have you tried clearing your cache and temporary files ?

  7. #7
    delllim is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    I have this slow experience with Internet explorer 6 &7, try to use firefox or google chrome, they are very much faster in opening the mailbox.

    Google chrome cannot be used to open Zimbra administrative page.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  2. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  3. Replies: 12
    Last Post: 02-25-2008, 07:28 PM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •