Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Size field empty in user message index display

  1. #1
    useopenid is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Corvallis, OR
    Posts
    54
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Size field empty in user message index display

    When users login to zimbra webmail, the message list does not show the message sizes, though it does show the attachment sizes...
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    The fact that it's not showing the folder either would suggest it's because your in conversation view. Indeed it's not showing the sizes in the column when there are attachments either, your pic just shows attachment sizes in the header area.

    Vote: Bug 30272 - Status, Folder, and Size values for Conversation (Hybrid) View

    Most generally find cono view (instead of msg view) more useful because it groups those with similar subjects.

    Notice how if you expand (or open) a convo you can see folder and size:


    There's a view drop down to adjust next to the paging controls in the toolbar:

  3. #3
    useopenid is offline Senior Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Corvallis, OR
    Posts
    54
    Rep Power
    6

    Default

    Indeed, that was the case, thanks! The ui could definitely be a little less confusing here...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  2. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  3. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  4. Another installation ldap problem
    By genesis in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 12-24-2005, 07:02 AM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •