Results 1 to 4 of 4

Thread: Backup Logs

  1. #1
    jonesrn is offline Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Easton, PA
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default Backup Logs

    I discovered that my backups did not run last night. They did the night before. My question is: What log can I look at to tell me what zmbackup was doing on my server this morning at the scheduled backup time?

    I have not seen the answer to this in the Admin Guide nor in the wiki. If you know where it is, please let me know.

    Thanks,
    Rob

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    i know it reports some activity to /opt/zimbra/log/mailbox.log

  3. #3
    mcesari is offline Special Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    103
    Rep Power
    7

    Default

    You should get a backup report sent to admin@yourdmain
    If the backup had an error it should be in that email and I think it should be in the mailbox.log too

  4. #4
    jonesrn is offline Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Easton, PA
    Posts
    13
    Rep Power
    6

    Default Problem Solved

    Regarding the mailbox.log: It indicated that a purge was still running, I may have to adjust my schedule. Thanks!

    Regarding email from admin. We have not gotten that working on the affected server. We are pursuing that problem elsewhere.

    Thanks All.

    Rob

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 658
    Last Post: 04-04-2014, 09:01 AM
  2. zimbra opesource Backup Script Problem!
    By tashi in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-30-2009, 11:49 PM
  3. Redo logs not being erased after incr backup
    By peter@mxtoolbox.com in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-2008, 02:41 PM
  4. FYI: ZCS NE backup to fuse/sshfs mount, worked.
    By jagipson in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-28-2007, 06:37 AM
  5. Backup Issue - Redo Logs
    By torusgrp in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 06-17-2007, 09:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •