Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Domain alias configuration and @help domain

  1. #1
    liuk is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Italy - Genova
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Domain alias configuration and @help domain

    Hello,
    we are setting up Zimbra OSE 5.0.14 on Ubuntu 8.04 64 bit.
    We need to configure domain alias, since we ave a main domain (say company.it) but we want to receive also mail for other secondary domains (say companay.com), with the same user base.
    We have configured domain alias following these instructions:
    Domain Aliases
    and it seems to work, but after the configuration a new domain "@help" appeared in the domain list in the Web Admin interface.
    Is this normal?

    TIA.
    Best regards,
    Luca

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Welcome to the forums

    Nope, it looks like somebody made a typo I would also recommend you install the latest version of ZCS as 5.0.14 had a issue with the zmlogger process.

  3. #3
    liuk is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Italy - Genova
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    Hi,
    thank you, I've upgraded smoothly to 5.0.16. Now I'll use the new feature introduced in this release to manage domain aliases.
    Thank you!
    Luca

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •