Results 1 to 4 of 4

Thread: Turn off sound notification by default for new user accounts

  1. #1
    Flancer is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default Turn off sound notification by default for new user accounts

    I would like to switch off sound notification as the default setting for new accounts.

    What is the zmprov command to accomplish this? I did not see this function available from Zimbra Admin.

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    zmprov ma <account> zimbraPrefMailSoundsEnabled FALSE

  3. #3
    Flancer is offline Active Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default

    The command that you have provided is per account.

    What about to make it the global default for new accounts?

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Flancer View Post
    The command that you have provided is per account.

    What about to make it the global default for new accounts?
    The following will give you the details for the COS:

    Code:
    zmprov help commands
    Set the above attribute on the COS you want.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  2. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  3. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  4. Aliases should default to default domain of added user
    By Interkey JeffG in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2005, 09:30 AM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •