Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 65 of 65

Thread: Help dealing with spam

  1. #61
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    For some reason I do have an /etc/mail/spamassassin folder on my CentOS system, I think it may get installed with evolution.

    [EDIT] Although thinking back, I may have just copied that folder from from /opt/zimbra and then added the symlink to test the problem.

    Before you try the symlink see what this command returns (run as the Zimbra user):
    Code:
    sa-learn  --dbpath /opt/zimbra/amavisd/.spamassassin/ -p /opt/zimbra/conf/salocal.cf --clear
    it'll probably fail.
    Last edited by phoenix; 03-01-2007 at 03:46 AM.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  2. #62
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    8

    Default

    It does, I get;

    'config: could not find site rules directory' again

    Thanks

    Russ
    Last edited by russgalleywood; 03-02-2007 at 08:11 AM. Reason: error by me!

  3. #63
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    8

    Default

    Anything idea with this Guys as I assume our Junk folders are currently not getting read?

    I have also upgraded to 4.5.3 now by the way but this hasn't changed anything.

  4. #64
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    8

    Default

    Anybody got any answer on this please?

    I have now added the .spamassassin folder to etc/mail. This did not clear the error but removing the '.' to change it into a normal unhidden folder meant that when running the above sa-learn command I know longer get the error or when running zmtrainsa on my Junk folder.

    Do I know just need to symlink to it from opt/zimbra as mentioned in the bug report?
    Last edited by russgalleywood; 03-05-2007 at 06:14 AM. Reason: update

  5. #65
    russgalleywood is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Essex, UK
    Posts
    250
    Rep Power
    8

    Default

    My Junk folder doesn't get cleared though should it?

    Each line after being read says 'not flushed'.

    reading message russs@eolgroup.co.uk@192.168.0.28:551 of 551 (2196 header octets) .. (11101 body octets) .......... not flushed

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trying to understand Zimbra's anti-spam system
    By TaskMaster in forum Users
    Replies: 11
    Last Post: 01-25-2008, 09:59 AM
  2. [SOLVED] Reject SPAM
    By s0undt3ch in forum Users
    Replies: 9
    Last Post: 08-22-2007, 03:07 AM
  3. Spam being scored with BAYES_00
    By flyerguybham in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-24-2007, 12:07 PM
  4. Training spam and ham
    By Justin in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2006, 03:39 PM
  5. Spam questions 3.11
    By cdyer in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 05-22-2006, 10:14 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •