Results 1 to 6 of 6

Thread: Attachements + View original problem

  1. #1
    Kafka is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27
    Rep Power
    9

    Default Attachements + View original problem

    Hello,

    It seems I can't view attachments nor the Original of any messages. Tomcat gives me a 404:
    Code:
    HTTP Status 404 - no such item
    
    type Status report
    
    message no such item
    
    description The requested resource (no such item) is not available.
    Apache Tomcat/5.5.15
    I've set up Zimbra to use port 5050 (http) and 6060 (https), so not to interfere with Apache, or future default installations of Tomcat or JBoss. I did test the setup on my local machine with such configs, prior to set it up on the remote, with success.

    Thanks!

    François

  2. #2
    Kafka is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27
    Rep Power
    9

    Default Follow up

    Follow up:

    The attached file I was trying to view has a .sql. Both View Original, and view teh attachments would fail, as described.

    I just tried with a .doc: I could both download the file and see the Original message.

    I've checked in the admin console if some attachments weren't allowed: it's all default, meaning none are blocked, and the "Disable attachment viewing from web mail UI" checkbox is unchecked.

    Thank you.

    François

  3. #3
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    What URL is your browser trying to fetch. This seems to be a problem with moving the port but we'd need the url to confirm that.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  4. #4
    Kafka is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    27
    Rep Power
    9

    Default Solved (by its own device)

    Hey,

    It seems to be my day for unreproducable errors and switcharoo behaviours (ref Outlook IMAP): I could finally see the .sql attached files, and the raw message in the popup window, without any change to configs or parameters . If the unwanted behaviour comes back my way, I'll post again.

    Now if I could only access the Queue Manager, I'll be happy.

    Thank you.

    François

  5. #5
    benajnim is offline Starter Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default We've had this problem too

    It seems that logging out and logging back in does indeed fix the issue whenever it has occured for us.

    I've seen a few different messages (something about "authentication needed" or "file doesn't exist"). I'll copy the error message(s) next time and post a followup.

  6. #6
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    A common cause for this is when in the same browser session (like a different Firefox tab) you login as an admin. The cookies get confused and your user session authToken is removed. So make sure you only login to one active account at a time(this includes the admin account).
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Day names problem in printing window
    By d64 in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 4
    Last Post: 08-18-2006, 11:47 AM
  2. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  3. M3-270 View Mail problem
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2005, 02:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •