Results 1 to 3 of 3

Thread: zmprov zimbraImapNumThreads

  1. #1
    okahei is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    29
    Rep Power
    6

    Default zmprov zimbraImapNumThreads

    Hello.

    i have done this in order to avoid thunderbird imap concurrent connections issue:

    zmprov ms mail1-myserver.com zimbraImapNumThreads 300

    zmcontrol stop; zmcontrol start

    but when i search for this update with zmprov, still the old value:

    zimbra@mail1:~$ zmprov gacf| grep zimbraImapNumThreads
    zimbraImapNumThreads: 200

    But if i go to AdminGui, under imap tab i can see the new value "300"

    What value is being apply 200 or 300 ?

    Why zmprov is telling me 200 and in the admin gui i can see the value 300 ?

    regards.

    PS: ubuntu 8.04 5.11 NE edition

  2. #2
    gettyless is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    95
    Rep Power
    8

    Default

    Were you able to solve this by now? Maybe the discrepancy get resolved after a restart?

    What I'm really wondering is about how many IMAP/Thunderbird users you have. Would you mind sharing that? I'm just trying to wrap my head around zimbra performance/optimization issues.

  3. #3
    motang is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    28
    Rep Power
    2

    Default

    This is a pretty old thread, but want to give an answer for it for future users.

    Type in
    zmprov gs `zmhostname` zimbraImapNumThreads
    into the terminal as zimbra user and you see the correct number of IMAP threads that you have set.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Domain alias with zmprov
    By Klug in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2009, 07:49 AM
  2. Scripting zmprov with Ruby (getting stdout/stderr)
    By Chewie71 in forum Developers
    Replies: 6
    Last Post: 07-24-2008, 07:21 AM
  3. Moving to different server
    By AaronW1000 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-03-2008, 07:39 AM
  4. zmprov ca command returns NO_SUCH_DOMAIN
    By admin1 in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 10-03-2007, 10:32 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 04-14-2007, 08:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •