Results 1 to 2 of 2

Thread: zmcertmgr createcsr creates invalid CSR

  1. #1
    ChaosFreak is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    11
    Rep Power
    6

    Default zmcertmgr createcsr creates invalid CSR

    Hi, I've been trying to create a CSR to generate a server certificate and have been unsuccessful so far. Each time I upload the CSR to my hosting provider "The Planet" the response comes back "Invalid CSR." My hosting provider gets their "StarterSSL" certificates from FreeSSL.com.

    I have tried to generating three different CSR's using various options below:

    Code:
    zmcertmgr createcsr comm -new -subject "/C=US/ST=MA/L=Falmouth/O=McLane Research Labs/OU=IT Department/CN=www.mclaneengineering.com" -subjectAltNames ""
    
    zmcertmgr createcsr comm -new -subject "/C=US/ST=MA/L=Falmouth/O=McLane Research Labs/OU=IT Department/CN=www.mclaneengineering.com" -subjectAltNames "mclaneengineering.com,mail.mclaneengineering.com"
    
    zmcertmgr createcsr comm -new -subject "/C=US/ST=MA/L=Falmouth/O=McLane Research Labs/OU=IT Department/CN=www.mclaneengineering.com" -subjectAltNames "mclaneengineering.com"
    The zmcertmgr command seems very tempermental...it fails unless you include -subjectAltNames. Is there something special about Zimbra that you have to generate your CSR with this command, or can I just use openSSL to generate my CSR?

  2. #2
    pcad is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Lancaster, PA
    Posts
    24
    Rep Power
    7

    Default

    -subject is not needed, your input between double quotes is the subject.
    Release 6.0.12_GA_2883.RHEL5_64_20110305232032 RHEL5_64 NETWORK edition.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] upgrade zimbra 5.0.2 32 bit to 64 bit
    By jwilson in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 12:15 PM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. Inconsistent Zimbra install behaviour
    By mkolbjor in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2008, 03:52 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-16-2008, 02:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •