Results 1 to 2 of 2

Thread: Away Message for User do not work

  1. #1
    gcarter is offline Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    10
    Rep Power
    8

    Default Away Message for User do not work

    I have a user, who for some reason, the away messages no longer work for them.

    I cannot identify any changes to the account or properties as to why the away messages have stopped for just this user.

    Everyone elses away messages work.

    Any ideas where to start?

    -gc

  2. #2
    soxfan is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Massachusetts
    Posts
    965
    Rep Power
    10

    Default

    Send a message to this person and then look in /opt/zimbra/log/mailbox.log. You should see something like "mailbox - outofoffice not sent...". Hopefully you will get some ideas from the log on why they are not working for this user. Just a hunch, but I'm guessing it may have something to do with a bad date in either the begin or end dates that can be set for the message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra features don't work on Firefox
    By vrm3 in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 07:39 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-20-2008, 02:37 PM
  3. Using a message store backup from another server
    By entorno in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2008, 08:42 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 08-10-2006, 10:55 PM
  5. Your message did not reach some or all of the intended recipients.
    By BarrySDCA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2006, 01:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •