Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 43 of 43

Thread: Migration ERR. :could not open the default message store

  1. #41
    anteos's Avatar
    anteos is offline Project Contributor
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Italy
    Posts
    56
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by sam
    attached is the patched import wizard with the localization fixes.
    It seems that I've the same problem (Unicode error) with an Outlook localized in italian, but I'm not sure if the problem depends on italian characters or other languages inside the email. In the .pst there are email with chinese, japanese, russian etc characters

  2. #42
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by anteos
    It seems that I've the same problem (Unicode error) with an Outlook localized in italian, but I'm not sure if the problem depends on italian characters or other languages inside the email. In the .pst there are email with chinese, japanese, russian etc characters
    If using the latest import tool in the 3.2 beta 2 doesn't work can you file a bug and attach a PST that replicates the problem. If you don't want to attach it but want to send it in privately we can give you an email or FTP site to use. Please PM me for details.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #43
    anteos's Avatar
    anteos is offline Project Contributor
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Italy
    Posts
    56
    Rep Power
    9

    Default

    For that user, I've solved moving the emails from outlook to the old imap server and then with a patched imapsync to Zimbra server. I've used a patch for imapsync posted in this forum that keeps date fields from email rather then from imap server. I got only a problem with the localized date format (italian) that wasn't acceptable by Zimbra. I had to modify my perl enviroment variables.

    If I'll find another similar case, I'll try Outlook Connector 3.2 beta.

    Thank's a lot

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 45
    Last Post: 11-28-2007, 06:39 PM
  2. Perdition not restart !!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 05-22-2007, 03:50 AM
  3. Error message in Server status
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 04-19-2007, 08:55 AM
  4. perdition won't start after 4.5 Upgrade
    By freeformz in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2007, 07:39 PM
  5. The mailbox and mta dies in FC4 GA version
    By meikka in forum Installation
    Replies: 72
    Last Post: 03-16-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •