So, I am noticing that some email isn't getting delivered.

Here is what is in the mail.log:
Code:
Apr  9 13:57:22 zimbra postfix/smtpd[8801]: connect from ausc60ps301.us.dell.com[143.166.148.206]
Apr  9 13:57:22 zimbra postfix/smtpd[8801]: setting up TLS connection from ausc60ps301.us.dell.com[143.166.148.206]
Apr  9 13:57:22 zimbra postfix/smtpd[8801]: TLS connection established from ausc60ps301.us.dell.com[143.166.148.206]: TLSv1 with cipher DHE-RSA-AES256-SHA (256/256 bits)
Apr  9 13:57:28 zimbra postfix/smtpd[8801]: 6C7912021F: client=ausc60ps301.us.dell.com[143.166.148.206]
Apr  9 13:57:28 zimbra postfix/cleanup[10765]: 6C7912021F: message-id=<7om5uo$6nfv8k@ausc60ps301.us.dell.com>
Apr  9 13:57:28 zimbra postfix/qmgr[21044]: 6C7912021F: from=<noreply@dell.com>, size=3972, nrcpt=1 (queue active)
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/smtpd[10776]: connect from outbound-mail-123.bluehost.com[67.222.38.23]
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/smtpd[10777]: connect from localhost[127.0.0.1]
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/smtpd[10777]: B842620220: client=localhost[127.0.0.1]
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/cleanup[10765]: B842620220: message-id=<7om5uo$6nfv8k@ausc60ps301.us.dell.com>
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/smtpd[10777]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/qmgr[21044]: B842620220: from=<noreply@dell.com>, size=4669, nrcpt=1 (queue active)
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/smtpd[8801]: disconnect from ausc60ps301.us.dell.com[143.166.148.206]
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/smtp[10766]: 6C7912021F: to=<MYADDRESS>, orig_to=<MYADDRESS>, relay=127.0.0.1[127.0.0.1]:10024, delay=11, delays=5.9/0.03/0/5.1, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 Ok: queued as B842620220)
Apr  9 13:57:33 zimbra postfix/qmgr[21044]: 6C7912021F: removed
Any ideas how I can figure out what happened to the email? It didn't end up in my inbox.