Results 1 to 5 of 5

Thread: cannot telnet port 25 to zimbra if using windows japanese version

  1. #1
    herry.bayu is offline New Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default cannot telnet port 25 to zimbra if using windows japanese version

    I have windows japanese version.
    Email connection using outlook express its ok
    but if i'm using telnet command trying connect to zimbra port 25 its unsuccess
    in different side, windows english all its ok..

    i need telnet from windows japanes succes, anyone can help
    i very appreciate..

    thanks

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    What actually happens when you try it ? Not really provided enough information to help resolve the issue

  3. #3
    umamahadevanbe is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    6

    Default

    i am getting the same issue.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by umamahadevanbe View Post
    i am getting the same issue.
    That's a useful comment, how is anybody supposed to offer you any help with that lack of information! How about starting with the following: what you've tried so far to resolve the problem; which version of Zimbra; which operating system; whether you've disabled the firewall; what happens if you telnet to port 25 on the server itself etc. etc.....
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    dalmate is offline Elite Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    368
    Rep Power
    6

    Default

    which version of windows did you use?
    how about mailbox.log?
    We can answer your question if you gave too little information.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •