Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] html signature getting broken

  1. #1
    BrianA is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    70
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] html signature getting broken

    Hi,

    I have tried setting up a html signature but after sending the email, I'm finding the html has been broken. Observe the "3D" strings where they shouldnt be.

    it appears they occur when you have equals followed by a quote. eg

    =' or ="


    3D is ascii '=' equals sign

    <html><head><style type=3D'text/css'>p { margin: 0; }</style></head><body><=
    div style=3D'font-family: Times New Roman; font-size: 12pt; color: #000000'=
    ><br><br>-- <br><div><img src=3D"

    regards

    Brian

  2. #2
    BrianA is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    70
    Rep Power
    7

    Default god knows

    but the problem I was having lies elsewhere.

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by BrianA View Post
    but the problem I was having lies elsewhere.
    Would you mind posting the resolution for posterity and others that pass by this thread.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    BrianA is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    70
    Rep Power
    7

    Default

    I was trying to rewrite the email with an embeded image and appropriate mime boundaries via postfix post processing. I found the html at the receiving end (also zimbra) had the 3D nonsense, but it turns out it made no difference to the display of the html. the problem was in my mime structure. curiously I was able to get thunderbird to display the embedded image, but not outlook or zimbra - broken image tags in the latter 2..
    even trying the perl mail libraries didnt help, they are not complete enough for this excercise and it all ended up in too hard basket.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unable to Put HTML Tags in Signature
    By gdawg64 in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: 11-29-2008, 09:49 AM
  2. Compose mail in HTML broken in 5.0.1 NE
    By manens in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 05-29-2008, 10:13 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-06-2008, 05:23 AM
  4. failed to read html content in webmail HTML mode
    By Frederick Cheung in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2008, 05:32 PM
  5. Html mail Signature
    By ricsouzamoura in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 12-26-2007, 11:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •